Teemu Kammonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaaliveikkaus

Vaaliveikkaus - Ennustajaeukko-kilpailu

Presidentivaalin ensimmäinen kierros järjestetään tulevana sunnuntaina. On jälleen aika järjestää vaalien jo perinteinen Ennustajaeukko-kilpailu. Tämä kilpailu on avoin kaikille US-puheenvuorolaisille ja siihen voi osallistua aina äänestyspaikkojen sulkeutumiseen saakka sunnuntaina. Voittaja saa palkinnoksi suuresti arvostetun vaalien Ennustajaeukko-tittelin haltuunsa seuraaviin vaaleihin saakka.

Muistutus Ennustajaeukko kilpailusta!

Kuten US-puheenvuorossa on viime vuosina ollut tapana, on vaalien alla järjestetty kilpailu parhaasta vaalituloksen veikkaajasta. Niin tälläkin kertaa. Kilpailuun voi osallistua täällä!

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235013-us-puheenvuorossa-tutuksi-...

Edit Ari Alsion kommentin johdosta korjasin mukana olevan linkin oikeaksi.

 

 

 

 

Vaaliveikkaus on avattu

Koodasimme yhdessä nuoren lahjakkuuden Samuel Kontiomaan kanssa palvelun nimeltä Vaaliveikkaus.fi. Se löytyy tuosta osoitteesta.

Vaaliveikkaus ei varsinaisesti liity Uuden Suomen toimintaan, mutta olen saanut päätoimittajaltamme luvan kertoa asiasta täällä blogissani. Asia kiinnostanee Puheenvuoron bloggaajia.

Perinteinen US-puheenvuoron epävirallinen vaaliveikkauskilpailu

Ennakkoäänestyksen ollessa jo hyvässä vauhdissa lienee taas aika avata ek-vaalituloksesta veikkauskilpailu. Voittajalle on luvassa "ENNUSTAJAEUKON" titteli ja suunnaton määrä arvostusta.

Kilpailuun osallistujat veikkaavat eri eduskuntapuolueiden kannatusprosentteja yhden desimaalin tarkkuudella. Eri puolueiksi hyväksyttävät ovat viime vaaleissa eduskuntaan äänestetyt puolueet. Siten Muutos 2011 on ryhmässä muut.

EU-vaalien tulosta vaikea ennustaa

Ylen teettämä ja tänään julkaistu EU-vaalien kannatuskysely on mielenkiintoinen. Se antaa aihetta monenlaisiin pohdiskeluihin.

Ensinnäkin muutokset edelliseen kyselyyn ovat merkittäviä. Kaikkein rajuin muutos on demareilla, miinusta peräti 2,5 %-yksikköä eli nyt lukema on vain 13,8 %. Luulen, että Antti Rinteellä ja hänen innokkaalla junttaporukalla puskee hikeä otsaan, vaikka olisi viileämpikin sää. Ei hyvältä näytä, ei todellakaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä