Kehitysblogi: Kuntavaalit 2017 & Uuden Suomen Puheenvuoro

Uuden Suomen Puheenvuoro on tänään siirtynyt vaaliaikaan! Eilen julkaisimme yhteistyössä Ylen kanssa rakennetun kuntavaalikoneen ja tänään lisäsimme Puheenvuoroon uusia ominaisuuksia.

Bloggaajille avautui tänään mahdollisuus käsitellä US:n vaalikoneen teemoja myös Puheenvuorossa. Nämä blogipostaukset saavat vaalien alla erityistä huomiota blogipalvelussa.

Postauksen liittäminen vaalikonekysymykseen on helppoa. Uuden blogipostauksen luomisen yhteydessä valitset Vaalikone 2017 –nimisestä alasvetovalikosta kysymyksen, jota postaus koskettaa.

Jos käsittelet esimerkiksi nuorten opiskelua, voit valita kysymyksen: Oppi 1.1: Nuoret on velvoitettava jatko-opintoihin tai työharjoitteluun suoraan peruskoulun jälkeen.

Kaikki aiheen postaukset kootaan samalle sivulle, ykköskysymyksen tapauksessa tänne.

(Myös tämä blogipostaus on liitetty ykköskysymykseen mallin vuoksi.)

Voit myös liittää jo kirjoittamiasi blogipostauksia vaalikoneeseen muokkaamalla postaustasi, lisäämällä sopivan kysymyksen ja tallentamalla. Näin kirjoituksesi saavat lisänäkyvyyttä Puheenvuorossa.

Näillä sanoin toivotan ehdokkaille hyvää vaalikampanjaa ja äänestäjille kiintoisia keskusteluhetkiä vaaliteemojen parissa!

teemukammonen
Helsinki

Olen Alma Talentin toimitusten kehityspäällikkö. Aiemmin työskentelin US:n toimituksessa kehityspäällikkönä ja toimittajana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu