Kehitysblogi: Oletko aktiivinen kuntapolitiikassa? Kerro se lukijoillesi!

Kevään 2017 kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Myös Puheenvuoro valmistautuu kansalaisten lähiasioiden kannalta oleellisimpiin vaaleihin.

Kunnallistason aktiiveja ajatellen olemme lisänneet Puheenvuoron profiileihin kaksi uutta toiminnallisuutta: Kuntapoliitikko-merkinnän ja aiemmista vaaleista tutun Aion ehdolle 2017 –merkinnän.

Kuntapoliitikkojen ja kunnallisvaaleissa ehdolle aikovien blogipostaukset kootaan Puheenvuorossa alasivulle: http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/puheenaihe/Kuntavaalit

Tuolle sivulle päätyy jonkin aikaa myös kaikki puheenaiheella ”Kuntavaalit” merkityt postaukset.

 

Jos siis toimit aktiivisesti kuntapolitiikassa, voit merkitä profiilisi samalla tavalla kuin minä olen merkinnyt oman profiilini malliksi (FYI: en ole kuntapolitiikassa aktiivinen tai aikomassa ehdolle). Ohjeet tähän blogipostaukseen liitetyissä kuvissa.

Aion ehdolle 2017 –merkinnän yhteydessä voit myös kertoa lukijoille maakunnan, jossa kuntasi sijaitsee. Valitsimme aluerajaukseksi maakunnan, jotta yhden kunnan yksittäiset kunta-aktiivit eivät täyttäisi koko näkymää.

 

Nämä merkinnät ovat avoimia kaikille käyttäjille ihan käytännöllisyyssyistä: ylläpidon on hyvin hankala etsiä käyttäjistämme kaikkia toistakymmentätuhatta kuntapolitiikan aktiivia.

Kansanedustajat ja europarlamentaarikot merkitään jatkossakin ylläpidon toimesta.

 

Kuntapoliitikka määritellään Puheenvuorossa laajasti. Sinun ei siis tarvitse olla kunnanhallituksessa tai edes valtuustossa, kunhan koet itse olevasi aktiivinen paikallispolitiikassa. Voit olla esimerkiksi varavaltuutettu tai jäsenenä lautakunnassa, mutta et valtuustossa. Merkintää ei myöskään vaadita keltään, joka ei sitä halua laittaa.

Toivotamme vilkasta vaalikeskustelua ja itse kullekin menestystä vaalikentille!

Alla vielä kirjallisessa muodossa lyhyet ohjeet. Kuten tavallista, ehdotukset, kommentit ja palaute tämän postauksen kommentiksi tai sähköpostilla ylläpidon meiliin: us.yllapito@almamedia.fi

 

Näin lisäät Kuntapoliitikko –merkinnän itsellesi.

  1. Klikkaa blogisi asetuksiin
  2. Valitse välilehti ”Politiikka”
  3. Raksita kohta ”Kuntapoliitikko”
  4. Tallenna asetukset
  5. Blogisi ja profiilisi merkitään Kuntapoliitikko-tägillä ja kirjoituksesi julkaistaan kuntavaalikoosteessa

Näin lisäät Aion ehdolle 2017 –mekinnän itsellesi.

  1. Klikkaa blogisi asetuksiin
  2. Valitse välilehti ”Vaalit”
  3. Raksita kohta ”Aion ehdolle 2017” ja valitse maakunta
  4. Tallenna asetukset
  5. Oman kuntasi voit valita ”Tiedot”-välilehdellä
  6. Valitse valikosta kunta ja puolue
  7. Tallenna asetukset
  8. Blogisi ja profiilisi merkitään Kuntapoliitikko-tägillä ja kirjoituksesi julkaistaan kuntavaalikoosteessa
teemukammonen
Helsinki

Olen Alma Talentin toimitusten kehityspäällikkö. Aiemmin työskentelin US:n toimituksessa kehityspäällikkönä ja toimittajana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu