Kehitysblogi: Huoltokatko tänään klo 9 alkaen

Ylläpidosta huomenta. Teemme tänään muutoksia Uuden Suomen palveluiden taustajärjestelmiin. Tämä vaatii ikävä kyllä palveluihin lyhyen käyttökatkon, jonka aikana uutis- ja blogipalvelumme eivät ole käytettävissä.

Käyttökatko alkaa noin kello 9 ja uskoisimme sen kestävän korkeintaan puoli tuntia. Katkon jälkeen kaiken pitäisi toimia kuten ennenkin, ellei paremminkin.

Katkon aikana uutisiamme ei voi lukea tai kommentoida. Myöskään blogit eivät ole käytössä, joten varauduthan tähän jo etukäteen.

Suosittelemme tänään (ja myös muulloin) kirjoittamaan mahdolliset blogitekstit erillisellä tekstinkäsittelyohjelmalla. Näin varmistat sen, että valmistelemasi kirjoitus ei häviä käyttökatkon vuoksi. Katkon aikana kun kirjoituksia ei voi julkaista.

Jos huomaat palvelussamme tämän päivän aikana erikoisuuksia tai ongelmia, olisimme iloisia kaikista huomioista ylläpidon sähköpostiin: us.yllapito@almamedia.fi

Pyydämme kärsivällisyyttä.

teemukammonen
Helsinki

Olen Alma Talentin toimitusten kehityspäällikkö. Aiemmin työskentelin US:n toimituksessa kehityspäällikkönä ja toimittajana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu