Teemu Kammonen

Kehitysblogi: Huoltokatko tänään klo 9 alkaen

Ylläpidosta huomenta. Teemme tänään muutoksia Uuden Suomen palveluiden taustajärjestelmiin. Tämä vaatii ikävä kyllä palveluihin lyhyen käyttökatkon, jonka aikana uutis- ja blogipalvelumme eivät ole käytettävissä.

Käyttökatko alkaa noin kello 9 ja uskoisimme sen kestävän korkeintaan puoli tuntia. Katkon jälkeen kaiken pitäisi toimia kuten ennenkin, ellei paremminkin.

Katkon aikana uutisiamme ei voi lukea tai kommentoida. Myöskään blogit eivät ole käytössä, joten varauduthan tähän jo etukäteen.

Suosittelemme tänään (ja myös muulloin) kirjoittamaan mahdolliset blogitekstit erillisellä tekstinkäsittelyohjelmalla. Näin varmistat sen, että valmistelemasi kirjoitus ei häviä käyttökatkon vuoksi. Katkon aikana kun kirjoituksia ei voi julkaista.

Jos huomaat palvelussamme tämän päivän aikana erikoisuuksia tai ongelmia, olisimme iloisia kaikista huomioista ylläpidon sähköpostiin: us.yllapito@almamedia.fi

Pyydämme kärsivällisyyttä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Huomasin tänään jotain erikoista. Uusi Suomi kertoi puolen päivän maissa, että Trump on valinnut kaksi avainhenkilöä uuteen hallintoonsa. Asiasta ei näkynyt mitään mainintaa Ylen:n, MTV3:n, Iltasanomien eikä Iltalehden nettisivuilla moneen tuntiin. Suomen ykkösmediat nukkuvat, vai ottaako Trumpin voitto edelleen niin koville, että Trump-uutisia boikotoidaan?

Rudean jatkossa seuraamaan Usarin uutisia, koska siellä ollaan hereillä. Hyvä Usari.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Lähetin sähköpostia. Teillä on kyllä lukuisia ongelmia ja lähetin muutaman säälin vuoksi, koska US on ulkoistanut ne ongelmat ulkopuolelle.

Toimituksen poiminnat