Teemu Kammonen

Kehitysblogi: Huoltotöitä Uuden Suomen uutispalvelussa

  • Kissa ruohikossa. Kuva: Teemu Kammonen / Uusi Suomi
    Kissa ruohikossa. Kuva: Teemu Kammonen / Uusi Suomi

Suoritamme tänään kello 10-11 huoltotöitä Uuden Suomen uutispalvelussa. Tämä saattaa aiheuttaa muutaman minuutin käyttökatkon uutispuolellamme. Tänä aikana emme myöskään päivitä uutisia sivustollemme.

Puheenvuoro ja Vapaavuoro ovat molemmat käytössä normaalisti, joskin suosittelemme, että bloggaajamme ja keskustelijamme eivät päivittäisi profiilinsa tietoja tänään tuon tunnin aikana. Mitään suurta harmia ei kuitenkaan pääse tapahtumaan, jos profiiliinsa koskee.

Blogeja voi kuitenkin julkaista ja kommentoida aivan normaalisti.

Uutissivustomme huoltotöiden jälkeen kaikki luistaa taas kuin rasvattu salama.

Mahdollisen käyttökatkon ajan kärsimättömimmät voivat katsella oheista kissaa ruohikossa. Kiitos kärsivällisyydestä! :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Entä ne hyvät ja tärkeät päivitykset, niitä ei ole nähty kahteen vuoteen sivustolla selvinä muutoksina? Kuten tämä monasti valittamani asia "Uusi" kommentti on kuvalla varustettu ja hakusanalla ei löydä uusia asioita. Tosin käytän nykyään tätä päivämäärää esim. 30.8. tai sitten esim. sinun julkaisussa kellonaikaa 8:xx.

Milloin saamme oikeasti kunnon päivitykset näihin blogeihin?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Siis jos olisin näiden (typerien)peukutusten kannalla, niin tätä Topin jutskaa vois peukuttaa. Uudet "viestit" oikeasti saataville..onko vaikeeta?
Olisiko ihan oikeasti mahdotonta keskustella "asiakkaiden" kanssa näistä "kehityksistä", eikä vaan kertoa että "nyt tuli kehitysblogi", ja sitten kerrotaan että sitä ja tätä.
Minua kukaan kuuntele, mutta peukut pois, tahi vaihtoehtoisesti myös peukku alas. Voisi myös ajatella että laitettaisiin etusivulle nähtäville "kuukauden peukuttaja", samoin tien, "vuoden", ehkä "viikon" jne. Sivumennen itse arvaisin että TE veisi potin kaikissa luokissa.
PS miksi tämä huoltokatkoilmo täällä yhä?

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Ongelma tulee esiin siinä vaiheessa, kun tulee kommentteja 200-300 kpl päivän polttavassa aiheessa ja uusia kommentteja 10-15 kpl, niin ei sitä halua, eikä jaksa edestakaisin sahailla selailla skrollailemalla.

Vanhassa systeemissä ne uudet löytyi tekstiperusteisesti saman UUSI ja klikkaamalla seuraava tai edellinen. Ne ovat nykyisin kuvalla varustettu UUSI ja haku ei löydä yhtäkään uutta kommenttia.

Ei tässä peukutuksista ole kysymys vaan monista annetuista ehdotuksista, mitkä olisi pitänyt toteuttaa ajat sitten.

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Kiitos viestistäsi.

Puheenvuorossa on monia päivityksen tarpeessa olevia toimintoja ja kommentointi on yksi niistä. Toivon, että saamme syksyn mittaan tilaisuuden päivittää palveluamme paremmaksi myös tältä osin.

Nyt ilmoitetussa huoltotyössä on kyse uutissivustoon liittyvistä päivityksistä, jotka ovat erittäin oleellisia uutispalvelun toiminnalle.

Tällä hetkellähän blogipalvelumme ja uutissivustomme ovat ikään kuin erillisiä järjestelmiä, jolloin uutisiin liittyvät kehitystyöt eivät suoraan liity blogeihin.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

5@. Ennustaisin, että vuonna 2018 tai 2020? Haloo? Ei noin hidas päivitettävyys ole sivustolle hyväksi?

Toimituksen poiminnat