Teemu Kammonen

Kehitysblogi: #turpo

Tietäjät tietävät, mikä on #turpo. Se on politiikan keskustelussa ja Twitterissä vakiintunut avainsana turvallisuuspoliittiselle keskustelulle.

Huomasimme, että tämä avainsana (tai kuten Twitterissä puhutaan: hashtag) on laajalti käytössä myös Puheenvuoron keskustelussa. Siksi päätimme koota tämän puheenaiheen alla julkaistut puheenvuorot saman katon alle Puhiksen #turpoksi.

Puheenvuoron #turpon kirjoituksia voit lukea yksinkertaisesti menemällä alasivulle puheenvuoro.uusisuomi.fi/turpo.

#turposta löytyy jo nyt joukko eturivin turpo-keskustelijoita, kuten Raimo Ilaskivi, Arno Kotro, Paavo Väyrynen, Jukka Seppinen, Tauno Tiusanen, Jaana Pelkonen, Mikko Kärnä. Nämä muutamia mainitakseni.

Oman puheenvuorosi saat tuolle listalle käyttämällä blogissasi puheenaihetta ”turpo” tai ”turvallisuuspolitiikka”. Tuota #-merkkiä et välttämättä tarvitse, vaikka PV:n #turpoon otetaan mukaan myös hastagilliset versiot puheenaiheesta.

Siispä hyviä keskusteluhetkiä #turpon parissa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Kiitos Teemu sivun nopeasta toteutuksesta.

Sellainen lisähuomio vielä, että Puheenvuoron #turpo-sivun oikeassa yläkulmassa juoksee Twitterin #turpo-feedi. Nämä #turpot siis myös "keskustelevat keskenään".

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/turpo

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Rajaatteko turpo keskustelua alueellisesti mitenkään? Itse olennkiinnostunut lähinnä lähi-idän turvallisuuspolitiikasta, tosin sieltäkin joskus kommentoinnin kautta vaikkapa asekauppapolitiikassa sivutaan Suomenkin aiheita.

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Tälle sivulle on koottu kaikki turpolla ja turvallisuuspolitiikalla tägitetyt kirjoitukset, joita ei tällä hetkellä rajata alueellisesti.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Siis olipa hieno homma ja tuoki twitteri sielä ylänurkassa on hyvä! Ootta kyllä nyt ajan tasalla!

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Kiitoksia. On juostava nopeasti pysyäkseen paikallaan - ja joskus sitä sprinttaa pienillä kirityksillä vähän eteenpäinkin. :)

Toimituksen poiminnat