Teemu Kammonen

Kehitysblogi: Puheenvuoron pelisäännöt eduskuntavaaleissa 2015

Kevään eduskuntavaalien ehdokaslistat ja -numerot vahvistetaan huomenna torstaina. Haluamme vielä lyhyesti käydä läpi Puheenvuoron vaaleihin liittyviä linjauksia, toimintoja ja ohjeita.

Eduskuntavaalien ehdokkaat on otettu Puheenvuorossa erityisesti huomioon tänä talvena ja keväänä.

Tätä kirjoittaessa Puheenvuorossa bloggaa yhteensä yli 550 ehdokkuudestaan ilmoittanutta henkilöä. Olemme koonneet kaikki ehdokasblogit etusivulla näkyvään Eduskuntavaalit 2015 –listaan.

Aikataulusta:

  • 19. maaliskuuta ylläpito vahvistaa ehdokkuusmerkinnät vaalilistojen julkistamisen jälkeen. Samalla muutamme nykyisen Aion ehdolle –merkinnän muotoon Olen ehdolla.
  • Lisäämme ylläpidossa kaikille bloggaaville ehdokkaille merkinnän ehdokkuudesta ja tämän vaalipiiristä.
  • Merkintä ehdokkuudesta ja vaalipiiristä otetaan ylläpidon haltuun. Jos et ole jostain syystä saanut merkintää omaan profiiliisi, voit olla yhteydessä minuun aiheesta.

Pelisäännöt:

  • Ehdokas voi merkitä äänestysnumeronsa blogiprofiilin Tietoja kirjoittajasta –kohtaan.
  • Profiilikuvaan lisätyt puolue- tai äänestysnumerotunnukset, niin kutsutut badget, eivät ole vaalien alla kiellettyjä. Ylläpito katsoo badgella merkityn kuvan kuitenkin mainosmaiseksi, eikä nosta kirjoittajan blogipostauksia Puheenvuoron karuselliin tai levitä niitä Uuden Suomen some-kanavissa.
  • Vaaliviikon maanantaina 13.4. alkaen Uusi Suomi ottaa käyttöön vaalikarenssin. Tämän viikon aikana emme nosta ehdokkaiden blogipostauksia Puheenvuoron karuselliin tai levitä niitä some-kanavissa. Uutisarvoisista avauksista toimitus kirjoittaa uutisia normaalisti.
  • Puheenvuoron käyttöehdot ja keskusteluohjeet koskevat myös eduskuntavaalien ehdokkaita. Uusi Suomi voi poistaa ehdokkaan tuottamaa sisältöä tai sulkea kirjoitusoikeuden ehdokkaalta, joka rikkoo keskusteluohjeitamme.

Lisää tietoa eduskuntavaaliehdokkaille blogin luomisesta Puheenvuoroon.

Nämä pelisäännöt on julkaistu myös erillisellä sivulla, joka löytyy täältä.

Näillä sanoin toivotamme Puheenvuoroon hyviä vaalikeskusteluja ja menestystä ehdokkaille kampanjatyössä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Kiitos tiedosta.

Kuvavaatimus ei ole höltynyt. Kuvia seurataan jälkikäteen ja pyydämme kirjoittajia lisäämään kuvan, kun huomaamme kuvan puuttumisen.

Aivan kuten ennenkin.

Toimituksen poiminnat